OM

BORN Architect

Hvem

BORN Architect ApS er stiftet i 2020 af Born Frost Holding ApS v/ Kamilla Born Frost, Arkitekt MAA.

Kamilla er uddannet Arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2009.

Jeg har en passion for arkitektur, design og kunst, og dyrker det i min fritid såvel som i mit arbejde.

I mit virke som arkitekt har jeg beskæftiget mig alsidigt med arkitekturens mange facetter, herunder størrelse og art – fra bygning til planlægning. Uanset skala og typen af opgaver tilstræber jeg helstøbte projekter, hvor både detaljen og konteksten er velovervejet.

Den faglige bredde afspejles i min tilgang til opgaver. Jeg trives med faglige udfordringer og motiveres af at dygtiggøre mig selv. Jeg arbejder nysgerrigt og løsningsorienteret, hvilket resulterer sig i udførelsen af et givent projekt – måske dit?

Jeg mener, at arkitektur og design kan have stor betydning for menneskets trivsel og livskvalitet. De arkitekttegnede løsninger skal være gennemtænkte og fremme livskvaliteten ved at være både æstetiske og funktionelle. Hvis de fysiske rammer er optimale giver det i sidste ende en mere langtidsholdbar og bæredygtig løsning.”

 – Kamilla Born Frost

Medlems logo Danske Arkitekt Virksomheder
BORN to care BORN Architect

Vision

aim high

BORN Architect tilstræber et højt ambitionsniveau og har et stort fagligt engagement. BORN Architect sætter en ære i at aflevere ethvert projekt, der overgår forventningerne.

 

BORN Architect’s vision er at skabe æstetisk og funktionelt arkitektur og design, hvor mennesket er i centrum.

– Poetiske og oplevelsesrige projekter, der er meningsfulde og berigende.

– Langtidsholdbare løsninger af høj kvalitet og anvendelighed.

 

BORN Architect’s intention er, at ethvert projekt har fokus på bæredygtighed – både miljømæssigt, økonomisk og socialt.

BORN Architect_vision_aim high
BORN architect_Logo

Værdier

nordiske arkitekturtraditioner

BORN Architect henter inspiration fra den nordiske arkitekturtradition, hvor høj funktionalitet, et enkelt formsprog, naturlige materialer og humanisme, er nogle af de vigtige parametre.

Den nordiske tilgang kombineret med innovation og et globalt perspektiv, bliver til tidsløse og langtidsholdbare arkitektur- og designløsninger.

Den fremtidige arkitektoniske udfordring er at designe udfra tankegangen “mindre er lig bedre”.

Tilgang

mennesket før designet

BORN Architect har en stærk holistisk tilgang til opgaver.

Formgivningen af bygninger, rum og design skal give de bedste forudsætninger for de personer, der skal benytte sig af dem. Derfor skaber BORN Architect dialogbaseret design. Gennem tæt dialog mellem brugere og arkitekt dannes det bedste udgangspunkt for et vellykket og værdiskabende resultat. Med stor lydhørhed for ideer og visioner omsættes dine tanker til en arkitektonisk løsning, der er meningsfuld.

BORN Architect’s ønske er at skabe sanselige og oplevelsesrige projekter, der giver langsigtet glæde og har fokus på trivsel.

BORN Architect arbejder helhedsorienteret og finder det vigtigt at tage afsæt i den givne kontekst og dens potentialer gennem analyse. De relevante kvaliteter, der kan understøtte den fremtidige anvendelighed forstærkes og viderebearbejdes.

BORN Architect_Tilgang
error: Content is protected !!